100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Vegan vrij van dierlijke materialen

Vegan

Vegan vrij van dierlijke materialen of dierenleed. Voor de dieren voor het milieu voor de mensen voor een betere gezondheid er zijn vele reden waarom je vegan wordt of nastreeft. Vegan zijn betekend bewust keuzes maken, keuzes die gebaseerd zijn op compassie en respect voor andere levende wezens. Het mag geen nieuws zijn dat deze keuzes bijdragen aan een diervriendelijke, schone en compassie volle wereld. Immers alle aandacht gaat uit naar een zo klein mogelijke voetafdruk en schone, eerlijke natuurlijke materialen zoals bij Veganwear.

Veganisme

Veganisme is een levensstijl waarbij – voor zover mogelijk en praktisch haalbaar – wordt afgezien van alle vormen van exploitatie van, en wreedheid naar, dieren voor eten, kleding of andere doeleinden. NVV Het veganisme is ouder dan het woord zelf, in Frankrijk bijvoorbeeld werd al lang 'végétalisme' gebruikt voor wat later ook in het Frans 'véganisme' ging heten. De term "veganisme" is de Nederlandstalige versie van het Engelse woord "veganism". Dit woord is op zijn beurt ontleend aan de term "vegan", die in 1944 voor het eerst werd voorgesteld door Donald Watson, een voorvechter van dierenrechten, die toentertijd samen met anderen doende was in Engeland de eerste vereniging van veganisten ter wereld op te richten, onder de naam The Vegan Society.WIKI

Vegan schoenen

Vegan schoenen zijn een goed voorbeeld van zo'n bewuste keuze waarmee je een enorm verschil maakt. En relatief gemakkelijk dagelijks! Met vegan schoenen weet je zeker dat het milieu wordt gespaard en dat er geen dieren voor geleden hebben. De hoeveelheid waterbesparing is vergeleken met bijvoorbeeld leerlooierij gewoonweg bizar te noemen en dan hebben we het nog niet eens over de vervuiling of het dierenleed. Uiteraard houdt het daar niet mee op, de hele productie het transport en ook met het verpakken wordt er gedacht aan een zo klein mogelijk afdruk. Kortom schoenen voor een indruk zonder afdruk!

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media