100% Veganistisch
Boven €80 gratis verzending

Vegan damesschoenen

Vegan Damesschoenen gemaakt van natuurlijke materialen. Sneakers, Slippers, Pumps, Enkellaarsjes en Laarzen.100% diervriendelijke mode.

182 artikelen

Filters

Filter op
Maat
Kleur
Materiaal
Sorteren op
Populariteit

Vegan Damesschoenen gemaakt met een hart voor de wereld en natuur en die daarom biologisch en ecologisch verantwoord zijn. Damesschoenen die passen in een vegan lifestyle, en volgens de laatste vegan fashion. Vegan schoenen waarbij niet beknibbeld is op kwaliteit, en met zorg zijn samengesteld. Vegan damesschoenen die met de hand en 3 generaties vakmanschap worden gemaakt. Waarbij natuurlijke materialen de hoofdrol spelen, zodat u een prettige ervaring hebt tijdens het dragen daarvan. Vegan damesschoenen die niet alleen goed lopen maar waarmee u een statement maakt. Protecting the animals step by step.

Vegan materialen

De vegan materialen die voor de vegan damesschoenen, sneakers, enkellaarsjes en slippers worden gebruikt zijn divers. Van ananasbladeren (Piñatex), biologisch katoen, kurk, gerecyclede plastic flessen(PET) en microvezels aan toe. Al deze materialen dragen bij aan een betere wereld. Het zijn niet alleen de materialen zoals de veters, de lijm en de zolen die hier een rol in spelen. De arbeidsomstandigheden zijn ook verantwoord, hier wordt intensief op gecontroleerd. Zelfs het transport naar u toe bij verzending wordt zo kort mogelijk gehouden. Kortom vegan damesschoenen die met een groot hart gemaakt en gedragen worden. Alle schoenen in de online winkel van Veganwear.nl komen bij erkende grote leveranciers vandaan zoals NAE, Pozu, NOAH en iiWii.

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Sale
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2018
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media