100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Vegan Boots voor hem en haar

Vegan Boots

Veganistische vegan boots gemaakt van vegan materialen. Veganistische materialen zoals Kurk, Ananasleer en Microvezel, volledig vrij van dierlijke materialen en voorzien van de bekende keurmerken. Een paar duurzame vegan boots zonder leer waarmee u bewust een stap zet naar een schonere wereld. Bij Veganwear.nl vindt u dames boots maar ook zeker de heren boots zijn ruimschoots aanwezig. Afkomstig uit Portugal en Italie van merken zoals NAE, NOAH en Noa Knafo. Veel modellen worden nog ouderwets met de hand en enorme vakmanschap gemaakt die soms al generaties oud is. De meeste boots zijn voorzien van uitneembare binnenzolen zodat steunzolen of het wassen van de zooltjes geen enkel probleem is, samen met de vegan schoenpoets kiest u zo voor een paar duurzame kwaliteit boots waar u nog lang van zult genieten.

Eerlijke Duurzame Boots

Boots zijn schoenen die net boven de enkel vallen en zo extra steun bieden, alle boots hebben veters die de stevigheid aan de enkel garanderen. Boots zijn waterdicht (soms na behandeling) en zijn meestal voorzien van een zoolprofiel met grip. Vegan Boots kunnen tegen een stootje en hebben soms een verstevigde neus van staal of composiet. Alle boots zijn voorzien van een flap achter de veters tegen opspattend water. Boots kunnen overal onder gedragen worden of het nu een rokje, spijkerbroek, of panty is de mogelijkheden zijn talrijk. De variatie is ook enorm zo zijn er zwarte boots of boots met allerlei kleuren of designs. de maten variëren tussen de 35 EU en 48 EU zo is er ook aan de grotere maten gedacht.

Bezorgen Boots

Alle Vegan schoenen van veganwear.nl worden verzonden met de grootst mogelijke zorg. Zo versturen we de schoenen altijd via de kortst mogelijke weg, zo sparen we het milieu. Verpakken doen we natuurlijk in papier wat gerecycled of verantwoord is. Alle schoenen worden gemaakt met in acht neming van het Fair-trade principe. Kortom Vegan Boots waar u uw beste beentje mee voorzet. Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij op kantoor uren telefonisch altijd te bereiken.

 

Hier vindt u de dames boots.Hier vindt u de heren boots.

 

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media