100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Vegan Accessoires

1 artikel

Filters

Sorteren op
Meest bekeken

Vegan Accessoires

Op zoek naar Vegan Accessoires bij Veganwear.nl vindt u een wisselend aanbod, bent u op zoek naar een  handtas, rugtas, portemonnee of shopping bag kijk dan eens in de de online vegan winkel. Wij werken enkel samen met ontwerpers en merken die het welzijn van dier, milieu en mens als uitgangspunt continue voor ogen houden. Zo zijn alle accessoires vrij van dierlijke materialen en niet schadelijk voor het milieu. Hierbij valt te denken aan portemonnees, tassen, riemen en kleine sieraden.

Vegan

Alle vegan accessoires die u bij ons kunt kopen zijn dan ook gegarandeerd zonder dierlijke grondstoffen vervaardigd en volledig vegan proof! Verkrijgbaar in een enorme variatie aan kleuren, zo zijn er zwarte portemonnees en witte ananasleer tassen. Wilt u meer informatie over de materialen waar vegan accessoires en vegan schoenen van gemaakt worden? Lees dan dit artikel eens.

Klantenservice

Mocht u op zoek zijn naar een accessoire zoals vegan schoenpoets of pet en kunt u het niet vinden in onze winkel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op kantoor uren altijd telefonisch bereikbaar en helpen u graag verder.

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media