100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Vegan Materialen

Vegan materialen

Voor de productie van ons assortiment wordt alleen maar gebruik gemaakt van biologische en veganistische materialen. Dit betekent dat er geen dierlijke materialen gebruikt worden en dat niks aan de producten nadelig is voor deze aarde. Dat dit aanbod langzaam begint te stijgen door de bewustwording van de consument, mag een feit heten en daar zijn we blij om. Daarom besteden wij ook al veel aandacht aan controle op deze vegan materialen. Alle groene schoenen en accessoires aanwezig bij Veganwear.nl zijn dan ook gecertificeerd en hier is uitvoerig op gecontroleerd. Dit geldt niet alleen voor de materialen maar ook zeker voor het gehele proces. Materialen zoals Ananasleer Piñatexkurkbiologische katoen en Micro fibers worden gebruikt voor de buitenkant. Maar ook zeker de montage materialen zoals lijm, veters en garen mogen alleen biologisch gecertificeerd zijn. Hierdoor kunnen wij blijven garanderen dat alle producten vrij zijn van dierenleed en bijdragen aan een betere wereld.

Vegan materialen en Schoenen atelier

 

Ook op de arbeidsomstandigheden wordt intensief gelet. Daarom mag er geen uitbuiting plaatsvinden en dienen de producenten van de biologische producten aan te kunnen tonen dat er onder fatsoenlijke werkomstandigheden werk wordt verricht. Waardoor er een eerlijke prijs wordt betaald voor die producten. Dat wij daar extra aandacht aan besteden mag voor zich heten, veel van onze vegan schoenen worden met de hand gemaakt.

 

Vegan Verpakkings materialen

Ook voor de verpakkingsmaterialen geldt hetzelfde criterium. Wederom worden er alleen maar materialen gebruikt die deze aarde niet zwaarder belasten maar ontlasten. Hierbij kan gedacht worden aan biologisch karton of gerecyclede papieren verpakking. Alles heeft een biologische certificering en is daardoor 100% vegan te noemen.

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media