100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Betaalmethoden

U kunt op verschillende manieren betalen in onze webwinkel. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het betalen. Tijdens het betaalproces en op uw rekeningafschrift zult u “STG MOLLIE PAYMENTS” als begunstigde van uw betaling zien.

IDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U kunt betalen met iDeal als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of van Lanschot. Voor meer informatie over betalen met iDeal kijkt u op www.ideal.nl.

Bancontact

De populaire Belgische betaalmethode! Met de Bancontact kaart kunt u veilig en eenvoudig afrekenen zoals u dat gewend bent. Voor meer informatie over Bancontact kijkt u op www.bancontact.com.

SOFORT Banking

Eenvoudig en veilig betalen. Gebruik hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van internetbankieren. 

Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling – sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving – direct kan worden verwerkt. Meer informatie over deze betaalmethode vindt u op www.sofort.com.

Creditcard

Bent u in het bezit van een creditcard? Dan kunt u uiteraard ook veilig en makkelijk met uw creditcard betalen. We accepteren betalingen van onder andere; Mastercard, Maestro en Visa.

Bankoverschrijving

Wilt u liever afrekenen door middel van een traditionele bankoverschrijving? Dat kan uiteraard ook!

Zodra u tijdens het afrekenen kiest voor overschrijving via bank, ontvangt u een mail van ons met instructies en de betaal en bankgegevens.
Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media