100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Kurk Schoenen

5 artikelen

Filters

Filter op
Maat
Kleur
Materiaal
uitneembare inlegzool
Sorteren op
Meest bekeken

Kurk Schoenen

Schoenen gemaakt van kurk, bijzonder strak afgewerkte duurzame schoenen met een groen hart. Alle kurk schoenen zijn gemaakt van een materiaal wat geen dierenleed en geen milieu vervuiling teweegbrengt, en daarom dus echte Veganistische schoenen. Dit geldt niet alleen voor de buitenkant van de schoenen maar ook voor de lijm, veters en de stikgaren. Er worden alleen materialen gebruikt met een vegan keurmerk. Daarnaast worden de kurk damesschoenen en herenschoen van kurk in alle gevallen met de hand gemaakt, wat een enorme kwaliteit waarborgt.

Vegan Kurk Schoenen

Dit met de hand maken wat in Portugal soms al vier generaties wordt doorgegeven gebeurd met een enorme passie en toewijding. Wat dan ook absoluut tot uiting komt in de strakke modellen en unieke ervaring tijdens het dragen. Daarnaast draagt u door kurk schoenen te kopen bij aan een beter milieu, voor de teelt van kurk wat van de kurkeik komt, worden geen pesticiden of kunstmest gebruikt. Ook verloopt het proces tot het eindproduct geheel zonder toevoeging van schadelijke stoffen, zo zetten we allemaal ons beste beentje voor.

Dames Kurk Schoenen

De Damesschoenen van kurk bij veganwear.nl worden ontworpen door Europese ontwerpers die hun sporen al meerdere jaren verdienen op de Europese markt. Zo is er bijvoorbeeld NAE, waar de meeste vegan kurkschoenen worden gemaakt en waar Veganwear de Nederlandse voor winkel is. NAE staat voor No Animal Exploitation een filosofie die terug te vinden is in de materiaalkeuze van deze fantastische kurk schoenen. Kurk schoenen zijn is in alle soorten en maten, zo zijn er slippers, veterschoenen, sneakers en ballerina’s terug te vinden in de vegan webshop. De damesschoenen zijn gemaakt volgens de laatste mode en voldoen geheel aan hedendaagse vegan fashion, en passen daarom in een vegan lifestyle.

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media