100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Duurzame schoenen zonder leer

5 artikelen

Filters

Filter op
Maat
Kleur
Materiaal
uitneembare inlegzool
Sorteren op
Meest bekeken

Duurzame Schoenen zonder leer

Herken je dit? Je bent tegen dierenleed, je leeft duurzaam en bewust en wilt je voetstap op deze aarde zo klein mogelijk houden. Overal om je heen zie je gevolgen van verkeerde materiaalkeuze, grondstoffen en de nadelen daarvan bij dieren en natuur, maar hoe doe je daar nu wat aan?
Schoenen van Veganwear zijn een uitmuntend voorbeeld van hoe het ook kan. Volledig dier- en milieu vriendelijk dus niet schadelijk en zonder dierlijke materialen. Kortom duurzame schoenen zonder leer.

Leervervanger duurzame schoenen

Zo zijn er tegenwoordig alternatieven, kurk wordt gemaakt van de kurkboom zijn schors of ananasleer uit bladeren en is een restproduct van de ananasteelt. Schoenen van ananasleer zijn vrij van dierlijke materialen, zijn volledig organisch en dragen bij aan het welzijn van de boeren in de Filipijnen. De schoenen die met de hand gemaakt worden in Portugal voldoen aan een hoge kwaliteit en alle mogelijke vegan keurmerken.

Veganistische eerlijke schoenen

Door veganistische eerlijke schoenen te dragen van Veganwear draag je bij aan minder dierenleed, een schoner milieu en een eerlijke verdeling. Hoe mooi is dat?
Op https://www.veganwear.nl een duurzame vegan webshop, wordt een uitgebreide collectie  boots, enkellaarsjes, slippers, pumps en veterschoenen uit ananasleer aangeboden. Daarnaast zijn er ook eerlijke schoenen te vinden van airbag, kurk, hout, linnen, biologisch katoen en microvezels.

Naast de schoenen zijn er ook portemonnees, riemen en tassen gemaakt van vegan materialen.

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media