100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Vegan Laarzen

0 artikelen

Filters

Sorteren op
Meest bekeken

Vegan Laarzen

Vegan laarzen voor dames, laarzen gemaakt van natuurlijke materialen. Kwaliteits laarzen met een vegan keurmerk, kwaliteit omdat de beste materialen gebruikt zijn. Daarnaast zijn alle laarzen met de hand gemaakt wat een uitzonderlijke kwaliteit waarborgt. De laarzen worden gemaakt in Portugal onder fair-trade voorwaarden. Zoals u vast wel eens gehoord hebt zijn schoenen uit Portugal het neusje van de zalm. Dit is omdat het daar een eer en traditie is om schoenen te maken, en gaat van vader op zoon. Waardoor soms hele familie generaties van wel 200 jaar oud werken aan dat stukje kwaliteit voor aan uw voeten. Dat hierbij een enorme kennis aan te pas komt mag voor zicht spreken. De Materialen bestaan uit Piñatex (ananas leer), Kurk en microfibers die zorgvuldig uitgezocht worden op hun vegan eigenschappen.

Materialen

De materialen voor de vegan laarzen bestaan onder andere uit kurk, wat gewonnen wordt uit de kurkeik en mischien wel het beste vegan materiaal is wat er bestaat. Kurk zorgt namelijk voor een 0,0 % vervuiling. Daarnaast heeft het bijzonder prettige eigenschappen om vegan schoenen van te maken, zo is het waterdicht en enigszins rekbaar. Piñatex is een ander nieuw gewild materiaal, dit wordt gemaakt uit de restafval van de ananas teelt. Hoe mooi kan het zijn, de lokale bevolking steunen, vegan materialen afnemen en dan een paar fantastische groene schoenen aan uw voeten. zo zetten we allemaal ons beste beentje voor.

Bestellen

Het bestellen van de vegan laarzen gaat makkelijk en vlot in de online webshop van Veganwear.nl, alle handelingen spreken voor zich. Ook het bezorgen doen wij snel, en dat is over het algemeen binnen 48 uur. Wij zorgen er daarnaast voor dat het transport zo kort mogelijk gehouden wordt. Dit om het milieu te sparen. Ook het verpakken gebeurd met biologisch afbreekbaar verpakkings-materiaal. Daarnaast bezorgen wij boven de € 80.- ook nog eens GRATIS. Mocht u nog vragen hebben, dan staat onze vriendelijke klantenservice tijdens kantooruren voor u klaar.

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media