100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Vegan Dames Werkschoenen

1 artikel

Filters

Filter op
Maat
Kleur
Materiaal
Sorteren op
Meest bekeken

Vegan Dames Werkschoenen

Stevige moderne Vegan dames werkschoenen. Eindelijk ze zijn er fatsoenlijke vegan werkschoenen. Vegan omdat alle materialen die gebruikt zijn in deze schoenen volledig dierenleed vrij zijn. Materialen zoals kurk en micro vezel. Modern omdat ze gemaakt zijn door topontwerpers en volgens de laatste mode. En vaak nog met de hand ook, kortom stevige schoenen waar u mee voor de dag kan komen. Sommige modellen voldoen zelfs aan de de strenge ISO normen en dragen de S3 certificatie. Daarom veilig en volgens de geldende normen. Dus of u nu nette werk of loopschoenen zoekt u maakt een groene stap in de groene richting.

Dames werkschoenen

Dames werkschoenen bij veganwear zijn gemaakt door hippe en trendy designers. Zo is de kans groot dat u hier slaagt voor een vlotte werkschoen waar dat misschien wel helemaal niet van verwacht wordt. Het verzenden van uw werkschoenen doen we in gerecycled papier en gratis boven de € 80.- Over het algemeen leveren we snel en dat is binnen 48 uur maar altijd binnen 5 werkdagen. Het transport houden we ook zo kort mogelijk daarom betalen wij de verzendkosten boven het minimum bedrag. Zo houden we alles in het proces zo bewust mogelijk. “Samen voor een betere wereld”

Vragen?

Mocht u vragen hebben, dan staat onze deskundige klantenservice op kantooruren voor u klaar. Voor retour voorwaarden en informatie verwijzen wij u door naar items die u onder in het scherm vindt.

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media