100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Dames Veterschoenen

22 artikelen

Filters

Filter op
Maat
Kleur
Materiaal
uitneembare inlegzool
Sorteren op
Meest bekeken

Vegan Dames Veterschoenen

Vegan dames veterschoenen, gemaakt voor de veganist, vegetariër en een ieder die bewust bezig is met zijn voetstap op deze aarde. Bewust omdat alle vegan damesschoenen bij veganwear.nl vervaardigt zijn uit vegan materialen. Waaronder kurk, piñatex, biologisch katoen of microfiber, al deze materialen zijn voorzien van een keurmerk. Zo kiest u altijd bewust voor een groen alternatief en vanzelfsprekend voor een betere wereld. Daarnaast is het zo dat er niet alleen wordt gelet op de materialen maar ook op de arbeids-omstandigheden en het transport. Dat laatste houden we zo kort mogelijk, elke kilometer minder gereden scheelt benzine en vervuiling. Er wordt geprobeerd met alles in deze vegan producten om de voetstap zo klein mogelijk te houden.

Dames Veterschoenen

De vegan dames veterschoenen bij Veganwear.nl zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en is een smal aanbod van de rest van ons assortiment. Hiernaast worden er ook sneakers, slippers en vegan tassen aangeboden.  De dames veterschoenen zijn uiteraard van veters voorzien, en zelfs deze veters zijn voorzien van een vegan keurmerk. Dit geldt overigens voor alles aan de veterschoenen tot aan de lijm toe alles is vegan.

Bestellen veterschoenen

Het bestellen van de vegan schoenen gaat makkelijk en vanzelfsprekend, daarnaast vaak binnen 48 uur en boven de € 80.-  GRATIS. De verpakkingsmaterialen hebben ook een gerecyclede achtergrond, u ziet het er is aan alles gedacht. Mocht er iets zijn wat aan onze aandacht is ontsnapt, u kan ons altijd bereiken op de vriendelijke klantenservice.

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media