100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Risorse Future

13 artikelen

Filters

Filter op
Maat
Kleur
Materiaal
uitneembare inlegzool
Sorteren op
Meest bekeken

RISORSE FUTURE is een "must" voor iedereen die op zoek is naar Italiaans design en wreedheidvrij schoeisel. Dit merk is een referentie voor mensen met een ethisch-fashiongeest die op zoek zijn naar volledig diervrije producten.

Vakmanschap & ontwerp gemaakt in Italië.

RISORSE FUTURE-schoenen worden sinds 1955 geproduceerd in Monte Urano, in de regio Marche. De Marken zijn het thuisland voor Made in Italy-schoenen; de meest beroemde Italiaanse regio in termen van de meest stijlvolle schoenproductie! Onze schoenen zijn altijd ontworpen en gemaakt in Italië, met materialen van topkwaliteit en vakkundig handgemaakt door de deskundige handen van ambachtslieden uit de Marken. De hele supply chain bevindt zich in het gebied, waardoor de productie kan profiteren van de lokale vestigingen: geen externe verwerking (noch transport!), In een nul-voedsel kilometer klimaat!

Veganistische en natuurlijke schoenen!

Eind 2010 heeft de schoenenfabriek een project opgezet voor eco-duurzame schoenen en om te worden geclassificeerd als volledig diervrij. Inderdaad, de naam "RISORSE FUTURE" in het Italiaans staat voor "Middelen" en "Toekomst" van onze planeet.

Het merk RISORSE FUTURE is gecertificeerd door VEGAN SOCIETY omdat het geen materiaal van dierlijke herkomst gebruikt.
peta-goedgekeurd

Onze hele productie werd erkend door PETA, de internationale organisatie voor de bescherming van onze dierenvrienden.


Risorse Future maakt geen gebruik van dierlijke afgeleide producten en is geclassificeerd als VVV +, het hoogste niveau van de Animal Free Fashion ethische beoordeling van de LAV (Lega Anti Vivisezione - Anti-vivisection league).

Liefde voor de natuur en respect voor de aarde

Schoenen, net als en andere dan andere producten, zijn het resultaat van vele verwerkingsfasen (meer dan tachtig totaal!), Zodat we het productieproces kunnen verbeteren. Door ervoor te kiezen 100% veganistische schoenen te produceren, nemen we twee fundamentele beslissingen die we uitvoeren. We richten onze aandacht op innovatieve materialen die het milieu respecteren zonder het comfort en de bruikbaarheid over het hoofd te zien. Onze schoenen zijn licht, duurzaam en comfortabel!

MATERIAAL
Eco-vriendelijke en veganistische materialen

Onze vakmensen in de Marken weten heel goed dat ze zich zeer op hun gemak voelen. We kiezen met zorg voor duurzame materialen. Geen textiel of dierlijke oorsprong wordt gebruikt in onze veganistische schoenen voor dames en heren!

 

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media