100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Noa Knafo

2 artikelen

Filters

Filter op
Maat
Kleur
Materiaal
uitneembare inlegzool
Sorteren op
Meest bekeken

Noa Knafo

Veganischtische boots en sneakers ontworpen door een Israëlische kunstenares die zich richt op spiritualiteit en op hoe de wereld nu is, maar op manieren die we niet perse kunnen zien ze zegt:

Mijn schilderijen bevatten bepaalde energieën waarmee kijkers deze realiteiten op dezelfde manier kunnen ervaren, elk op zijn eigen manier.

Ik zie mijn schilderijen in gedachten, vaak spontaan; hele schilderijen kunnen tegelijk in mij opkomen.

Deze visies kunnen overal en altijd plaatsvinden.

Om te materialiseren wat tot mij is gekomen, begin ik met het tekenen van de compositie op een doek, dat uiteindelijk het schilderij wordt. Op andere momenten schilder ik intuïtief vanuit mijn onderbewustzijn, waardoor de visioenen bij me opkomen terwijl ik schilder.
Mijn vroege schilderijen brachten veel gevoelens met zich mee en waren gericht op de joodse religie. Ik zou deze schilderijen anoniem ondertekenen, omdat ik wilde dat mensen de schilderijen zelf beoordelen, en niet omdat ik degene was die ze schilderde.
Na een tijdje begon ik na te denken over dingen op grotere, meer inclusieve manieren, omdat ik begreep dat alle mensen veel gemeen hebben, en dat spiritualiteit op veel manieren tot uiting kan komen.
Mijn voortdurende reis heeft me van religieuze schilderkunst afgeleid, gebaseerd op mijn geschiedenis; door intuïtieve schilderkunst, die uit mijn hart komt; naar visionaire schilderkunst, die uit mijn gedachten komt.

Alle schoenen en accessoires van Noa Knafo zijn vegan, er worden geen dierlijke materialen gebruikt ook niet in de lijm.

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media