100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

NAE vegan shoes

74 artikelen

Filters

Filter op
Maat
Kleur
Materiaal
uitneembare inlegzool
Sorteren op
Meest bekeken

NAE vegan shoes

NAE (No Animal Exploitation) is een Portugees vegan schoenen merk. NAE bied een milieu en diervriendelijk alternatief tegen dierenmishandeling en uitbuiting van mensen. NAE wil een serieus alternatief zijn voor mensen die een bewuste keuze maken voor een beter milieu en geen dierenleed. Alle modellen van NAE zijn dan ook vegan, dat geldt voor de boots maar ook voor de sneakers, pumps en enkellaarsjes. Daarnaast worden er riemen en accessoires aangeboden volgens dezelfde principes.


NAE vegan shoes en duurzame schoenen merken


NAE maakt diervrij veqan schoenen van de beste kwaliteit en natuurlijke materialen, deze vaak met de handgemaakte modellen worden ontworpen door Portugese top ontwerpsters die comfort en stijl hoog in het vaandel hebben staan. Dit gebeurd met fair trade als uitgangspunt, niet alleen fair trade met betrekking op menselijk gebied maar ook op het gebied van de dieren wordt er alles aan gedaan deze niet te belasten en te ontzien en dat is terug te vinden in het hele proces.


NAE vegan shoes Materialen 
 

Materiaal keuze is één van de speerpunten van NAE, zodoende lopen ze voorop met schoenen gemaakt van ananasleer (Piñatex) en kurk maar ook ecologische microfibers worden volop gebruikt. Dit geldt niet alleen voor de materialen maar ook voor de veters en de lijm hier worden geen dierlijke materialen in verwerkt. Zo weet u zeker dat u uw beste beentje voor zet!

"Protecting the animals, step by step"

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media