100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Vegan schoenen van Ananasleer

Vegan schoenen van Ananasleer.

Je bent tegen dierenleed, je leeft bewust en wilt je voetstap op deze aarde zo klein mogelijk houden. Overal om je heen zie je gevolgen van verkeerde materiaalkeuze, grondstoffen en de nadelen daarvan bij dieren en natuur, maar hoe doe je daar nu wat aan?

Schoenen van ananasleer zijn een uitmuntend voorbeeld van hoe het ook kan. Ananasleer wordt gemaakt uit bladeren en is een restproduct van de ananasteelt. Schoenen van ananasleer zijn vrij van dierlijke materialen, zijn volledig organisch en dragen bij aan het welzijn van de boeren in de Filipijnen. De schoenen die met de hand gemaakt worden in Portugal voldoen aan een hoge kwaliteit en alle mogelijke vegan keurmerken. Door schoenen te dragen van ananasleer draag je bij aan minder dierenleed, een schoner milieu en een eerlijke verdeling. Hoe mooi is dat?

Vegan schoenen

Daarnaast zijn de schoenen ontworpen door top ontwerpers waardoor de modellen horen tot het topsegment binnen de vegan fashion. Deze schoenen passen dan ook volledig binnen een vegan lifestyle.

Op https://www.veganwear.nl wordt een uitgebreide collectie van schoenen uit ananasleer aangeboden, daarnaast zijn er ook schoenen te vinden van kurk, hout, linnen, biologisch katoen en microvezels.
Naast de schoenen zijn er ook portemonnees, riemen en tassen gemaakt van deze fantastische materialen. Kortom, een uitgebreid assortiment vol met bewuste keuzes.

 

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media