100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Vegan lifestyle

Vegan Lifestyle

Een veganistische levensstijl wordt omdat de bewustwording en de alternatieven steeds meer aanwezig zijn, alsmaar makkelijker. Dat is ook niet zo raar, er is immers al eeuwen het gezegde “De beschaving van een samenleving valt af te meten aan de wijze waarop ze omgaan met dieren”. Daarnaast speelt het milieu ook een steeds grotere rol. Vervuiling minimaliseren we zo veel mogelijk en recyclen is eerder standaard als een vreemd begrip. Een vegan lifestyle betekend dat u nastreeft geen dierlijke materialen te gebruiken of u maakt een bewuste keuze voor het milieu. Dit kan als veganist of vegetariër maar zeker ook als een verantwoorde wereldburger. Daarom kiest u voor bijvoorbeeld schoenen, tassen of een portemonnee die gemaakt zijn van vegan materialen. Materialen zoals Piñatex en Kurk. Een vegan lifestyle betekend dat u gezond leeft, en zo ook met uw omgeving omgaat. De filosofie “samen voor een betere Wereld” de producten en de materiaalkeuze van Veganwear sluit hier naadloos bij aan.

 

Veganistische schoenen

Een alternatief vinden voor leren schoenen viel tot voor kort nog niet mee, echter omdat de vraag stijgt, stijgt ook het aanbod. Dit heeft tot gevolg gehad dat veel producten nu een officieel keurmerk dragen, keurmerken zoals PETA en Gots. Daardoor kunnen we  garanderen dat de producten absoluut vrij zijn van dierlijke materialen en pesticiden. Kurk schoenen en ananasleer (Pinatex) enkellaarsjes krijgen alle vegan keurmerken mee en zijn een paar van de mogelijkheden die aanwezig zijn. Zo zijn er veel mooie vegan schoenen, slippers, boots en werkschoenen in de webshop aanwezig die aan deze eisen kunnen voldoen.

Vegan Lifestyle producten

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden zoals tassen, portemonnees, riemen en hoeden. Het gehele assortiment bij veganwear is 100% vegan! Veel vegan fashion wat past bij een vegan lifestyle is daarnaast exclusief en met de hand gemaakt. Waardoor een buitengewone kwaliteit en een uniek product gewaarborgd is. Kortom de keuze voor een vegan lifestyle heeft wel wat voeten in de aarde. Voeten die een zo klein mogelijke afdruk achterlaten en een stap in een schone en diervriendelijke richting zetten.

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media