100% Veganistisch
Boven €100 gratis verzending

Online shoppen is beter voor het milieu!

Online shoppen is beter voor het milieu!

 

Je voetstap verkleinen.

 

Wat is er nou leuker om vanuit huis je voetstap te verkleinen? Om vanachter de pc duurzame veganistische schoenen te bestellen en ze een paar dagen later bij de voordeur afgeleverd te krijgen. Gemak dient de mens en zeg nou zelf het is toch elke keer een cadeautje! Echter hoe werkt dat nou? Wat gebeurt er allemaal achter de schermen om dat cadeautje bij je te krijgen en wat bespaart je nu met online shoppen in een vegan webwinkel?

online shoppen veganwear.nl

De traditionele route van de schoen is:

- Atelier
- Centrale
- Winkel
- Consument naar winkel en terug naar huis

Online shoppen:

- Atelier
- Centrale
- Huis

 

Besparing online shoppen

 

Het mag duidelijk zijn dat de consument alvast een rit bespaart naar de winkel en terug. Daarnaast is de route van atelier naar consument rechtstreeks wat het omrijden van atelier naar de winkel ook nog eens bespaart.
Nog een groot voordeel is dat er online selectief geshopt wordt. Je kiest wat je leuk vindt en hoeft niet naar drie verschillende winkels en slaagt altijd. Ook staan de gebruikerservaringen met de winkel en het product duidelijk bij de voordeur van een webwinkel en zijn met één oogopslag zichtbaar. Kortom, een behoorlijke besparing en financieel voordeel!

 

Retourneren

 

Ja, maar nu kan ik de schoenen niet van te voren passen, het materiaal niet voelen en wat als er wat aan de schoen mankeert? Juist, dat is een dingetje en daarom mag je altijd retourneren als ze je niet bevallen, niet passen of... Want zelfs na retourneren, consument - Veganwear wordt er nog bespaard ten opzichte van de traditionele manier. De kosten voor de verzending delen we dan wel. Wij hebben de schoenen bij je geleverd jij levert ze bij ons, waarna ze wederom de kortste weg vinden naar een andere consument.

Menu
Home
Dames
Heren
Accessoires
Login
Materialen
Blog
Winkelwagen
Verzendkosten
€ 6,95
Te betalen
Doorgaan met bestellen
Onderdeel van Dutch Focus Group | Copyright © 2021
Alle rechten voorbehouden
Veganwear.nl,
realisatie door
050media